Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Mixtură între PNL şi Coaliţia pentru Baia Mare

PNL Maramureș a semnat astăzi un protocol de colaborare și susținere politică cu Coaliția pentru Baia Mare.

protocol-pnl-coalitia-baia-mareAcesta presupune susținerea și implementarea proiectelor comune în Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș și participarea în comun la alegerile parlamentare pentru obținerea celor mai multe mandate la nivel de județ. La nivelul Consiliului Local se va forma un grup comun intre PNL și Coaliția pentru Baia Mare (PSRO, PNȚCD, FDGR, UNPR). Tot prin acest protocol, consilierii locali din FDGR devin membri PNL, iar Marinel Rob va deveni viceprimar cu atributii de primar din partea PNL. De asemenea, PNL va desemna un consilier local cu atribuții de viceprimar care va beneficia de sprijinul consilierilor din Coaliţia pentru Baia Mare.

De asemenea, Coaliţia pentru Baia Mare urmează să desemneze o persoană, cu notorietate, care va candida, la alegerile din decembrie, pe primul loc, la Camera Deputatilor sau Senat, din calitate de membru PNL, conform declaraţiilor făcute de Mircea Dolha, preşedinte interimar PNL Maramureş.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Mixtură între PNL şi Coaliţia pentru Baia Mare”

  1. rosiu spune:

    Faceti un ghiveci pe care sa nu il inteleaga omul de rind. Cel ce voteaza nu poate vota uncandidat ,voteaza o adunatura de partide,de care nu ar avea nevoie.

Lăsaţi un răspuns