Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Premiu pentru o firmă din Maramureş la construcția drumurilor și autostrăzilor

Consiliul Judeţean a vrut să o desfiinţeze, însă s-a cerut o amânare, iar apoi lucrurile s-au îndreptat. Astfel că s-a ajuns la recompense pentru activitatea desfăşurată anul trecut. Este vorba de societatea „Drumuri şi Poduri” SA, care a fost premiată pentru activitatea din 2015.

premiu1Într-un comunicat al Consiliului Judeţean Maramureş se arată că cele mai performante companii și societăți comerciale ale județului Maramureș au fost premiate vineri, 28 octombrie, în cadrul „Topului Firmelor Maramureșene”, un eveniment economic de tradiție organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

„Printre firmele care au înregistrat o cifră de afaceri considerabilă și au demonstrat performanță în activitatea pe care o desfășoară s-a numărat și Societatea Drumuri și Poduri Maramureș S.A., care a obținut locul II în domeniul ”Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că îmbunătățirea vizibilă a activității societății Drumuri și Poduri a Consiliului Județean Maramureș nu mai este un fapt clamat de către autoritățile județene, ci un lucru confirmat prin acest premiu prestigios primit de societate la Topul Firmelor Maramureșene.

”Indicatorii economici ai societății s-au îmbunătățit foarte mult în ultimii doi ani de zile, iar astăzi vorbim despre o societate care produce profit și lucrări de o mult mai bună calitate. Investițiile Consiliului Județean Maramureș în dotarea societății de drumuri vor continua, pentru a ridica tot mai mult nivelul lucrărilor efectuate în județul Maramureș. Îmi doresc să cred că, începând de astăzi, vor fi tot mai puțini politicieni cu interese obscure personale care să își dorească privatizarea acestei societăți, iar dintre cei aflați până acum în opoziție, să găsim tot mai mulți susținători a unui principiu economic tot mai utilizat în economiile dezvoltate. Marea majoritate a autorităților locale ar trebui să dețină societăți care să activeze în domeniile importante ale infrastructurii”, a concluzionat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Conducerea societății arată că rezultatul pozitiv se datorează muncii în echipă

 Gheorghe Popan, directorul societății Drumuri și Poduri Maramureș SA a declarat că, rezultatele pozitive înregistrate de societate în ultimii doi ani de zile se datorează și muncii de echipă, o muncă susținută de profesionalismul și dăruirea angajaților și a conducerii executive. ”Doresc să mulțumesc echipei executive, tuturor angajaților, pentru întreg efortul depus în anul 2015, deoarece rezultatele pozitive ale anului trecut sunt cele care ne-au adus acest premiu valoros. Activitatea noastră a continuat cu la fel de mult profesionalism și în anul 2016, bucurându-ne de întreaga susținere a conducerii Consiliului Județean Maramureș și, mai ales, de sprijinul președintelui Gabriel Zetea.

Și Emil Marinescu, directorul economic al Societății Drumuri și Poduri Maramureș SA a arătat că acest premiu oferit de Camera de Comerț și Industrie la Topul Firmelor Maramureșene obligă societatea ca, pe viitor, să mențină și să încerce să depășească performanțele economice ale anului trecut”, arată biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș.

Lăsaţi un răspuns