Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Zetea: Lascăr Pană a ieșit din teren prea devreme

Mesaj de condoleanțe al președintelui CJ Maramureș, la trecerea la cele veșnice a emblemei handbalului băimărean, Lascăr Pană

HANDBAL FEMININ - HCM BAIA MARE - VIBORG HK - CALIFICARI - LIGA

Am aflat cu mare tristețe vestea că Lascăr Pană, o stea a handbalului băimărean ne-a părăsit duminică, 17 septembrie, plecând spre cele veșnice. Lascăr Pană, fondatorul HC Minaur, a ieșit din teren prea devreme, la numai trei zile după ce împlinise venerabila vârstă de 83 de ani. Exemplu de disciplină și competitivitate, a condus handbalul băimărean în topul clasamentelor ani la rândul, iar acum noi ne pregătim să-l conducem pe ultimul drum pe Lascăr Pană, această legendă a sportului băimărean, maramureșean și național.

Îi mulțumim pentru întregul efort depus în slujba sportului maramureșean și pentru tehnicile de joc lăsate moștenire echipei. Sperăm să ne menținem cât mai mult timp în fruntea clasamentelor, pentru a demonstra lumii întregi că munca sa nu a fost în zadar.

Îmi exprim profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a legendarului Lascăr Pană și transmit întreaga mea compasiune şi solidaritate familiei și tuturor celor care i-au fost apropiaţi.

Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în rândul celor drepți, maestre, iar calea spre Cer să-ți fie luminată!

                Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns