Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Gratii pentru conducere fără permis

Poliţiştii au fost prezenţi pe drumurile publice şi în ziua prăznuirii Sfântului Ioan Botezătorul, pentru a desfăşura activităţi menite să contribuie la scăderea numărului de accidente rutiere. Astfel,  ieri dimineaţă poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au depistat, pentru a două oară în acest an, un băimărean, în vârstă de 44 de ani, care conducea un autoturism, chiar dacă nu deţine permis de conducere. Acesta a fost oprit pentru verificări pe strada Industriei din municipiu.

instanta-ciocan-400x226-1În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus arestarea sa preventivă pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Şi un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Poienile de sub Munte, riscă să îşi piardă libertatea după ce poliţiştii au constatat că a comis o infracţiune similară. Acesta a fost depistat în toiul nopţii, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, iar verificările poliţiştilor au relevat că nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice. în acest caz a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

 

Lăsaţi un răspuns