Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Magazin pentru cadouri și decorațiuni de grădină, în Baia Sprie

Vești bune pentru iubitorii de frumos. După porți maramureșene, olărit, artizanat și sculpturi în lemn sau piatră, maramureșenii se pot mândri cu obiecte decorative, din ceramică arsă, executate de către un meșter priceput din Baia Sprie.

piticii baia sprie Având experiență  (peste 15 ani de activitate), băisprianul face lucruri de calitate, iar piticii, păsările și animale, diferite figurine pentru grădină și interioare de locuințe  etc. sunt la mare căutare în întrega țară. Aceste figurine sunt executate si decorate manual, arse la temperaturi înalte și tratate pentru folosință îndelungată.

De câteva zile, la intrarea în Baia Sprie (lângă depozitul de materiale de construcții) s-a deschis un magazin de prezentare cu vânzare a unor astfel de decorațiuni. În plus, cei interesați pot achiziționa obiecte de artizanat confecționate de meșteri din întreaga țară.

Lucru important: prețul este unul acceptabil, obiectele fiind valorificate tocmai de producător. Fie că le achiziționați pentru dumneavoastră, pentru decorarea grădinii, fie că doriti să le faceți cadou, aceste obiecte decorative reprezintă alegerea potrivită. Magazinul este deschis zilnic între orele 9.00 și 18.00. Pentru zona Baia Mare se pot face livrări la domiciliu.

Informații suplimentare se pot obține la nr. tel. 0742.296.912 sau 0740.659.608.

 

 

V. G.

Lăsaţi un răspuns