Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 3 mai 2024

Nemti interesati de deseurile din Maramures

Mircea Man, presedinte CJ

Mircea Man, presedinte CJ

INTREVEDERE. Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures a primit vizita reprezentantilor unei firme private germane in cadrul careia s-a discutat despre posibilitatea realizarii unor investitii cu capital strain in judet. La discutii au participat si reprezentantii directiilor tehnice din cadrul CJ Maramures. Reprezentantii firmei germane s-au aratat interesati de realizarea unor proiecte de infrastructura rutiera si de transport, precum si de realizare a unei statii de producere a energiei electrice cu ajutorul deseurilor.

Conducerea Consiliului Jude?ean a explicat reprezentantilor firmei germane conditiile legale in care se pot efectua lucrarile si a promis sprijin oricarei investitii de interes major pentru comunitate. „Apreciez ca fiind deosebit de importante aceste proiecte si doresc sa va asigur ca beneficiati de intreaga mea sustinere si a institutiei pe care o reprezint”, a declarat Mircea Man.

In urma discutiilor purtate, delegatia germana a precizat ca va reveni in Maramures cu o oferta concreta, care va cuprinde si documentatia detaliata care va sta la baza reluarii discutiilor necesare implementarii proiectelor pe care intentioneaza sa le realizeze in Maramures.

Lăsaţi un răspuns