Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 14 iulie 2024

Prodance 2000 Baia Mare, argint și bronz la Transylvanian Grand Prix

Cu argint și bronz, așa au deschis perechile de la Prodance 2000 Baia Mare a doua parte a sezonului competițional 2016. Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean și Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos au urcat pe podium în cadrul concursului internațional de dans sportiv Transylvanian Grand Prix, eveniment care a reunit peste 2.000 de sportivi în Sala Transilvania din Sibiu în cele trei zile de concurs.

vlad-si-alexandra-podiumProdance 2000 Baia Mare a participat în Sibiu la concursul internațional Transylvanian Grand Prix, eveniment care face parte din circuitul WDSF PD European Show-Dance Latin Championship și Challenge TV Cup. Competiția, la care au evoluat peste 2.000 de dansatori din întreaga lume, a avut loc în Sala Transilvania, timp de trei zile, în fața unor jurați provenind din 20 de țări.

Dat fiind că Transylvanian Grand Prix a fost întrecerea care a deschis pentru perechile de performanță de la Prodance 2000 a doua parte a sezonului competițional 2016, antrenorii de la școala de dans băimăreană au vizat de această dată reconectarea dansatorilor la atmosfera de concurs, programul fiind astfel gândit încât maximul de formă sportivă să fie atins la cele mai importante competiții din această toamnă, Cupa României din Reghin și Campionatul Național de Clase din Sibiu.

Două dintre perechile care au evoluat la Sibiu pentru Prodance 2000 au urcat pe podium, cucerind medalii de argint și bronz. Este vorba despre Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean (locul 2 la Clasa D, 16-35 ani, Standard) și Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos (locul 3 la Clasa D, categoria de vârstă 12-13 ani). Astfel, în palmaresul acestui an, Prodance 2000 adună 57 de medalii (20 de locul I, 19 de locul II și 18 de locul III).

Rezultatele Prodance 2000 la Transylvanian Grand Prix

 

Clasa E, categoria 12-15 ani (19 perechi participante)

Darius Fazekas & Daria Katona – locul 9 (seminfinală)

Adrian Pop & Anca Dunca – locul 11 (semifinală)

Clasa D, categoria 12-13 ani (12 perechi participante)

Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos – locul 3

Alexandru Rîpă – Riana Andreca – locul 7 (primul sub linie pentru finală)

Clasa D, 16-35 ani, Standard (11 perechi participante)

Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean – locul 2

Următorul concurs la care Prodance 2000 va participa este Cupa Maramureșului, competiție ajunsă la a patra ediție și care va avea loc în 8 octombrie în Baia Sprie, în organizarea cluburilor Spria Top Dance din Baia Sprie, Destiny și Prodance 2000 din Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns